cazare in predeal

Wiki Article



cazare in predeal noi
Vila Onix este situata la 4km de centrul orasului intr-o zona linistita pe drumul Dn71 ce leaga Sinaia de Targoviste. Vila dispune de 5 dormitoare matrimoniale si o suita. Unitatea are o gradina amenajata de 1200 mp.

Attractive and enchanting place to remain which was built from the architects with the Peles Castle. Had a area with a stunning balcony see. The breakfast was fantastic with numerous types of selections for meat-eaters and vegetarians alike.

In cazul razgandirii asupra cazarii sau nesosirii la details prestabilita, avansul de 30%, nu se va mai returna.

Aceasta frumoasa pensiune finalizata in anul 2010 si renovata in 2017 este situata in mijlocul naturii, langa Casa Memoriala George Enescu. Va invitam sa va bucurati de peisajele care l-au cucerit si pe George Enescu si care ...

Locatia buna, personalul de la receptie foarte binevoitor. Am ajuns uzi venind cu motocicletele si dupa cateva ore de ploaie.

Puteţi sã ne contactaţi cel mai swift prin e-mail, iar unul din reprezentanţii firmei noastre va raspunde rapid solicitarii dumneavoastrã.

“With them is often superior. This is my favorite hotel from the mountainside. Within the winter is usually warm.

Found on the doorway of Predeal coming from Brasov, Hotel Hart features info amenities like two dining places as well as a wellness Centre with an indoor pool, a sauna, a steam bath plus a warm tub.

Situată la doar fifteen info minute de mers cu mașina de centrul municipiului Cluj-Napoca, căsuța din copac este spațioasă și oferă tot confortul necesar pentru a petrece câteva zile de vis. De aici, cazare august predeal poți admira apusuri de soare spectaculoase, având la dispoziție o verandă pentru a te relaxa.

Mutarea departe de orașul aglomerat în această casă de vacanță spațioasă și senină reprezintă o tradiție a familiei noastre și vă invităm cu drag să o împărtășiți. Sinaia este o stațiune montană cu ...

Cele 2 vile se afla in Sinaia, intre Taverna Sarbului si Casa Schiorilor, la cativa metrii distanta de telegondola. Va punem la dispoziție și teacher de schi la prețuri avantajoase . Capacitatea de cazare este de six ...

Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative deliver automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria. Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si cazare predeal brasov nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

Pentru călătorii care apreciază un spațiu propriu la sfârșitul zilei, un apartament este căminul perfect la depărtare de casă. Camerele mobilate și facilitățile de bucătărie oferă grupurilor și familiilor flexibilitatea de a se bucura separat de pauze, sau de a plănui în timpul mesei activitățile zilei următoare. Adesea, acestea sunt disponibile atât pe termen scurt, cât și lung.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să experienceți mai mult o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali treatment și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Report this wiki page